Поліція розкрила вбивство жінки, зниклої 15 років тому. Її застрелив чоловік, відомий кримінальний авторитет

Черкаські поліціянти розкрили вбивство, скоєне 15 років тому відомом черкаським кримінальним авторитетом. В лісопосадці на околиці одного з приміських сіл було ексгумовано тіло жінки, вбитої кількома пострілами в потилицю. Жінка всі ці роки вважалася зниклою безвісті.

Тіло вбитої дружини кримінальника ексгумували в лісосмузі на околиці села Леськи

За інформацією Антени, весною 2003-го року про зникнення заявив її чоловік, відомий місцевий кримінальник. Відомо, що фігурувала інформація, що жінка сіла у потяг Одеса-Москва і більше її ніхто не бачив. Насправді, п’ятнадцять років тому розігралася страшна трагедія. Кримінальник, одного вечора зателефонував своєму найближчому помічнику з проханням відвезти дружин в один з нічних клубів міста розвіятися. Коли той зайшов до його дому в селі Червона Слобода, на зустріч йому спускалася дружина, а за нею чоловік по сходинах будинку. Несподівано чоловік дістав пістолет ПМ і впритул вистрілив у потилицю дружині. Шокованому соратнику він повідомив, що та, буцімто, багато знала, і наказав допомогти йому приховати сліди злочину. Після цього поклав тіло в клітчастий баул, який в ті часи був популярний у працівників базарного бізнесу, і разом з помічником поставив його в багажник автомобіля.

Але за певний час в мішку почулися хрипи. Чоловік ще одним пострілом в потилицю холоднокровно “заспокоїв” свою дружину.

Далі тіло відвезли в лісосмугу на околиці села Леськи в кількох кілометрах від оселі, де помічник прикопав тіло на глибину біля метра. Однак, на цьому страшні пригоди нещасної не завершилися. Наступного дня вбивця згадав, що в кишені дружини залишився мобільник і наказав своєму помічнику відкопати її та вилучити телефон. Що той і зробив.

На момент моторошного злочину родина виховувала сина, якому ще не виповнилося і 10 років.

Але чоловік не понесе покарання. Принаймні в цьому житті. За п’ятнадцять років, одного травневого вечора, у своєму офісі в центрі Черкас, він отримає два смертельних кульових поранення в голову від того самого колишнього помічника, що в далекому 2003-му став свідком жахливого вбивства, а нині молодшого партнера по рибному бізнесу.

Коло замкнулося.

Чоловік, що 15 років тримав страшну інформацію в собі, змушений був спілкуватися з босом-вбивцею до моменту, коли між ними виникли суперечності, а шеф звинуватив його в присвоєні грошей. Дивно звучить подібне звинувачення в бік особи, що вірою та правдою служила своєму шефу тридцять років та зберігала в собі не одну страшну таємницю. Але це вже інша історія.