У середмісті Черкас рейдерським методом захопили декілька магазинів

У Черкасах захоплено магазини «Adidas» та «Reebok», що у приміщенні «Юності». Там декілька озброєних представників приватної охоронної фірми зайшли у будівлю, а потім забарикадувались. Нікого, крім правоохоронців, вони не пускають.

На місці події також були присутні і працівники поліції. На питання: «що тут відбувається?» та «чому закриті магазини?» вони відповідали, що не володіють достатньою інформацією.

Згодом прибув і власник приміщень, де знаходяться магазини, депутат міської ради Михайло Бінусов. Він одразу заявив, що не розуміє чому магазин захоплений та хто ці люди.

Ми припускаємо, що захоплення приміщень організовано саме сьогодні, оскільки саме на сьогоднішній сесії міськради депутатом Бінусовим мало б ініціюватись голосування щодо дострокового припинення повноважень секретаря міськради Олександра Радуцького.  Ще однією причиною міг послужити конфлікт між Михайлом Бінусовим та Віталієм Дядченком, колишнім депутатом міської ради та політичним партнером нинішнього секретаря міськради.

Вочевидь історія із правом власності на дані приміщення продовжуватиметься. «Антена» слідкуватиме за перебігом подій.

Читайте також: Депутат Михайло Бінусов прокоментував проект рішення щодо відставки Олександра Радуцького.