Перші особи Черкаської обласної ради підозрюються у корупції

Вчора Департаментом із захисту економіки Національної поліції  разом із Черкаським підрозділом  в рамках розслідування кримінального провадження було проведено обшук  в обласному  управлінні Держказначейства.

А головне, вчора  працівниками  даного департаменту було складено відразу три протоколи про корупцію !

Відразу на трьох перших осіб Черкаської обласної  ради – Голову Черкаської обласної ради Вельбівця Олександра Івановича (обраного від «БПП» ), першого заступника Голови обласної ради Тарасенка Валентина Петровича (обраного від ВО «Черкащани») та заступника голови Черкаської обласної ради Гайовича Вадима Юрійовича (обраного від РП Олега Ляшка).

Таким чином всі троє виявилися корупціонерами і реально повинні  бути звільнені з займаних посад.

В чому ж полягають корупційні діяння?

Всі троє під час  голосування за обрання  керівників Черкаської обласної ради, тобто Голови, першого заступника та заступника голови обласної ради, попри конфлікт інтересів,голосували самі за себе!

В подальшому самі ж і підписали складені протоколи про обрання себе коханих.

Означені посадові особи мали б до голосування виступити із заявами про конфлікт інтересів і не брати участь у самій процедурі таємного голосування, що б мало бути зазначено в протоколі голосування сесії. Тому дії правоохоронців цілком слушні.

Читайте також: У Черкасах секретаря міськради назвали «тормозом реформ».

Один коментар до “Перші особи Черкаської обласної ради підозрюються у корупції”

  1. Чомусь поліція досі не побачила невідповідність документів про мої паспортні данні https://m.facebook.com/andrii.troian.7/posts/177697872728595?pnref=story , але побачила у вище показаних посадовців(які від імені громади Черкаської області теж відповідають за моє життя) корупцію. Чи то поліція так шантажує цих чиновників, щоб і далі утримувати мене в бесправному положенні без юридичних документів на вулиці.

Коментарі закриті.