Михайло Бінусов розірвав договір з «Адідас-Україна» через російське походження компанії

У вівторок, 21 березня біля магазині Адідас та Рібок, розташованих в центрі Черкас знов було гаряче. Орендатори – представники Адідас Україна разом із вже колишнім власником нерухомості Віталієм Дядченко намагалися знов потрапити у приміщення. На цей раз зробивши заяву до поліції, що охорона заважає їм вести торгівлю. Але Михайло Бінусов, який нині володіє нерухомістю пояснив, що відносини з орендарями припинені ще 6 березня.

Нагадаємо, що господарська суперечка триває вже пів року. Колишній власник приміщення Віталій Дядченко намагається повернути його собі під контроль. 2 березня він з приватною охороною фактично захопив приміщення. Із документів на власність – рішення прокурора про передачу йому на відповідальне зберігання об’єкту нерухомості та заборона будь-якого його використання. А вже минулої суботи Михайло Бінусов, в свою чергу, повернув під контроль приміщення і передав його під охорону охоронній компанії Донбас. Передача відбулася без сутичок, бо представники Дядченко просто покинули об’єкт.

Продовження сталося сьогодні. Вочевидь, Віталій Дядченко таки має певний вплив на представників патрульної поліції, яким фактично під нашими камерам передавав телефонну трубку та намагався давати розпорядження. Крім того Бінусов в інтерв’ю Антені розповів про зв’язок Дядченка з головою обласного апеляційного суду Бабенко. На думку Бінусова Бабенко тісно співпрацює з рейдерами Віталія Дядченка.