По відношенню до телеканалу «Антена» вчинено провокацію

Не так давно знімальна група телеканалу «Антена» робила сюжет про початок будівельних робіт у лісовій зоні на році вулиць Можайського та Лісової Просіки. Там забудовник нібито взяв на 49 років в оренду дану земельну ділянку і, згідно з проектною документацією, планує звести медичний центр. Проте ніяких дозволів на будь-які будівельні роботи фірма-забудовник не продемонструвала.

Тоді представники Національного корпусу вирішили діяти радикально і самотужки зруйнували паркан, що огороджував будівельний майданчик. А вже ввечері того ж дня невідомі підпалили будівлю. Згодом на фасаді обгорілого приміщення з’явився банер, на якому зазначено, що управління інспектування департаменту архітектури та редакція телеканалу «Антена» підтримують будівництво. Вочевидь будівельна компанія вирішила таким чином помститися за резонансний сюжет і непохитну позицію телеканалу щодо забудови лісової зони. Проте очікуваної реакції не відбулося, адже на редакційний номер телефону не поступило не жодного дзвінка з цього приводу.

Ми спробували дізнатись у керівника управління інспектування як він оцінює даний банер, проте чіткої відповіді ми не отримали.

Ми переконані, що це невдалий приклад маніпулюванням суспільної думки та жалюгідна спроба забудовника облити брудом телеканал.

Читайте також: Паркан упав. Активісти знесли огорожу навколо незаконної новобудови в Соснівці.