Депутату облради перешкоджали у Черкаському МСЕК? – з᾽ясує прокуратура

Депутат обласної ради Михайло Мушієк заявив про перешкоджання депутатській діяльності збоку працівників Черкаського центру медико-соціальної експертизи. 16 січня обласний обранець прибув до комунального закладу, але не зміг вільно потрапити всередину.

Після розмови з відеокамерою депутат зробив ще кілька спроб потрапити до приміщення, але все марно. Лише після приїзду заступника голови обласної ради двері відчинили. Обурений депутат намагався пояснити працівникам медустанови свої права та обов᾽язки, але емоційна поведінка чоловіка стала приводом для позову збоку МСЕК, працівниця якого нібито пережила стрес і через це тривалий час перебувала на лікарняному.

Заступник голови облради Вадим Гайович стверджує, що ніякої нецензурної лексики в бік працівників медустанови не було і пропонує сторонам порозумітися і вирішити конфліктне питання у робочому порядку.

Депутат Михайло Мушієк вимагає заслухати звіт керівника МСЕК на сесії обласної ради, а також звертається до прокуратури стосовно порушення працівниками комунального закладу статті 351 про перешкоджання депутатській діяльності.