КП «Черкасиелектротранс» відновлює виробничі потужності

За сприяння міського голови Анатолія Бондаренка, підтримки міської ради із секретарем Олександром Радуцьким та виконавчим комітетом, а також завдяки роботі департаменту ЖКК – КП «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради» поступово відновлює виробничі потужності, втрачені в минулі роки.

Протягом 2016 року підприємство оновилось на 24 одиниці тролейбусів, збільшено кількість лінійного персоналу, за рахунок чого зросли обсяги транспортної роботи з пасажирських перевезень у робочі й вихідні дні, продовжено тривалість роботи тролейбусів на маршрутах до 22-ої години.

Наступний етап – збільшення обсягів пасажирських перевезень міським електротранспортом, що  підприємство планує провести з 15 квітня цього року за рахунок додаткових тролейбусів на маршрутах №1, 7А, і 10 у вихідні дні, що дасть можливість зменшити інтервали руху на цих маршрутах у півтора рази.

Крім цього, з 15 квітня почне роботу тролейбус на сезонному маршруті №12 «Вантажний річковий порт – вул. Руставі» для виконання пасажирських перевезень до міських кладовищ та додатковий тролейбус за маршрутом №10 в робочі дні.

У перспективних планах розвитку міського електротранспорту в Черкасах передбачено вже цього року подальші необхідні мешканцям міста заходи, про які інформуватиме «Черкасиелектротранс».

Черкащани подылилися думками щодо транспортної реформи.

https://www.youtube.com/watch?v=CbvM9QlvjB8&feature=youtu.be