«Повелитель кіосків» Давиденко написав заяву на звільнення

Головний муніципальний інспектор Черкас Олександр Давиденко вирішив піти з посади після невдалого звіту на сесії міськради. Під час доповіді він переклав основну частину відповідальності на правоохоронців, які мають слідкувати за стихійниками і складати адмінпротоколи.

Поведінка Давиденка обурила депутата Карася. Адже в одному з останніх інтерв᾽ю місцевому інтернет-виданню посадовець сказав, що у кожного депутата міськради є незаконний бізнес.

Неналежне виконання обов᾽язків керівником муніципальної інспекції відмітив і міський голова Анатолій Бондаренко. Він зізнався, що пожалкував про те, що взяв Давиденка на роботу.

Заступник міського голови Геннадій Шевченко, який курує роботу муніципальної інспекції вважає, що структура потребує оновлення, але радить не оцінювати роботу управління лише по керівнику.

Після обговорення депутати вдруге визнали роботу Давиденка незадовільною. Тож міський голова запропонував йому написати заяву на звільнення, або пройти службову перевірку. Посадовець очевидно вирішив піти з посади.