Протидія корупції та беззаконню: рух «Справедливість» готується перемагати на Черкащині

Уже 30 квітня відбудуться перші місцеві вибори у 4-х об’єднаних територіальних громадах Черкаської області. Зокрема, депутатів сільських рад і відповідних сільських голів обиратимуть в Селищенській, Степанецькій та Ротмістрівській громадах, а також депутатів міської ради і міського голову обиратимуть у Шполі. Напередодні виборів із візитом на Черкащині побував лідер громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентин Наливайченко. Він розповів про пріоритетні напрямки роботи політсили та про кандидатів у депутати до рад об᾽єднаних громад.

«Справедливість» має вагому міжнародну підтримку збоку громадських та неурядових організацій. Захист прав громадян є ключовим для учасників руху, саме тому вони беруть активну участь у виборах до територіальних громад по всій країні.

Список кандидатів у депутати від «Справедливості», приміром, до Шполянської міської ради складається з 27 осіб, очолює його воїн АТО, який брав участь у бойових діях під Іловайськом – Віктор Савчук. Політична сила вважає, що потрібно давати можливість молоді реалізуватися у владі. До руху Валентина Наливайченка вже доєдналися понад 200 громадських організацій, аби разом долати корупцію в Україні.