В Україні відкрито безкоштовні курси онлайн-підготовки до ЗНО

В Україні запустили перші у країні безкоштовні онлайн-курси по підготовці до успішного складання ЗНО з історії України, української мови та літератури і математики. Ця ініціатива має на меті допомогти підготуватись до ЗНО або до складання екстерном державної підсумкової атестації і доступна всім абітурієнтам незалежно від місця проживання, наявності статків на послуги репетиторів чи рівня викладання в школі.

Кожен курс проекту складається з ілюстрованих відеолекцій, інтерактивних завдань, що дозволяють закріпити отримані знання, а також форуму, на якому слухачі можуть ставити запитання викладачам та спілкуватися один з одним. Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер та наявність доступу до мережі Інтернет.

Навчальні модулі та теми курсів відповідають затвердженій шкільній програмі, тому їх матеріали можуть використовувати вчителі для проведення своїх уроків.

Відеоматеріали, тестові завдання для самооцінки, конспекти лекцій, презентації, онлайн-консультації вчителів дозволять слухачам швидко перевірити, покращити або відновити свої знання з цих предметів.