Страйкуючий колектив «Черкасиобленерго» змусив НКРЕКП проконтролювати поступову виплату «АЗОТотом» боргу перед їх підприємством

У порядку денному чергового засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг одне з питань стосувалось розгляд кризової ситуації, що склалась на найбільшому енергетичному підприємстві Черкащини – «Черкасиобленерго». Під стінами комісії зібралось близько трьохста співробітників обленерго. Їхня вимога незмінна – виплатити їм заробітну плату. Однак питання енергетичного підприємства у порядку денному стояло 33, тому народні депутати, які завітали на засідання, заявили про те, що це питання треба розглянути позачергово.

В ході обговорення вирішення проблеми виплати працівникам обленерго заборгованої заробітної плати, голова комісії Дмитро Вовк принципово утримував позицію стосовно того, що основним боржником по електроенергії являється підприємство «Азот», тож саме з нього треба і починати. В результаті на цьому ґрунті виникла тривала суперечка.

В ході обговорення вирішення проблеми виплати працівникам обленерго заборгованої заробітної плати, голова комісії Дмитро Вовк принципово утримував позицію стосовно того, що основним боржником по електроенергії являється підприємство «Азот», тож саме з нього треба і починати. В результаті на цьому ґрунті виникла тривала суперечка

Результатом перемовин стала домовленість з НКРЕКП про те, що вони проконтролюють виплату хімічним підприємством «Азот» частинами по затвердженому графіку.

.Зрештою крапка у довгій історії енергетичним підприємством так і не поставлена.

Читайте також: Працівники “Черкасиобленерго” затримали представника колишнього керівництва підприємства, що мав наміри взяти участь засіданні суду за довіреністтю з відбитком вкраденої печатки та передали його поліції.