Об’єднання «Самопоміч» презентувало в Черкасах три соціальні проекти

Об’єднання «Самопоміч» презентувало в Черкасах свій новий офіс, розташований по вулиці Богдана Хмельницького, 52.  Учасниками презентації стали Представники громади Черкаси, громадські активісти, журналісти, волонтери, активісти та депутати від «Самопомочі» Черкаської міської ради.
Презентуючі відкриття нового зручного для відвідувачів офісу, Олексій Романов, голова міського осередку «Самопомочі», депутат міської ради наголосив, що політичне об’єднання започатковує три соціальні проекти, спрямовані на різні верстви населення. Це  , Соціальні картки учасників АТО, що надають суттєві знижки на товари та послуги в учасникам бойових дій в десятках магазинів та закладів міста та проект, безкоштовного навчання користування комп’ютером, спрямований перш за все на людей старшого покоління. Олексій Романов підкреслив, що  головним пріоритетом політичної партії  є розвиток громадянського суспільства та реалізація суспільно корисних проектів.
Підтримав колегу Микола Фомич, голова фракії політичної партії «Обєднання «Самопоміч» в Черкаській міській раді. Він і презентував конкретні соціальні проекти до ралізації яких приступило Об’єднання «Самопоміч». Він же і презентував проект по навчанню користуванню комп’ютерами для літніх людей.
Відома в Черкасах юрист Людмила Бордунос розповіла присутнім про безкоштовне надання кваліфікованої юридичної допомоги, що буде здійснюватися безпосередньо в офісі об’єднання «Самопоміч»
Сергій Дорохін, активіст об’єднання, розповів про соціальні картки  учасників АТО, створення яких ініціювала «Самопоміч»
Соціальні проекти Самопомочі доволі корисна річ, що скоріш за все зацікавить Черкащан.«Самопоміч» запрошує всіх, хто бажає брати в них участь, або може стати волонтером соціальних проектів, звертатися до черкаського офісу об’єднання «Самопоміч» за адресою віл. Б.Хмельницького, 52.  Саме там вже зараз можна отримати безкоштовну юридичну допомогу, отримати соціальну картку учасника АТО або записатися на безкоштовні комп’ютерні курси.