У черкаській багатоповерхівці триває «комунальна» війна

Не миряться мешканці будинку за адресою: бульв. Шевченка, 218. До телеканалу «Антена» уже зверталися обурені пенсіонери, чиї речі з технічного приміщення опинилися на смітнику. Як з᾽ясувалося, камінь спотикання – новостворене ОСББ. Частина мешканців проти його діяльності, тож не бажає звільняти територію, вважає протокол зборів сфальшованим, а голову самопроголошеною. Натомість керівниця об᾽єднання Наталія Конова показує усі реєстраційні документи.

Мешканці будинку наголошують, що декілька разів поспіль попереджали своїх сусідів про вивезення непотребу з технічного приміщення і врешті звільнили його виключно задля пожежної безпеки та безперешкодного доступу до інженерних мереж.

Мешканці вирішили організувати ОСББ, оскільки їхньому будинку вже понад 40 років і застарілі комунікації потребують капітального ремонту. На жаль, СУБ здійснює лише поточний ремонт мереж. Крім того, високий будинок у самому серці Черкас часто вабив романтиків на дах, та не завжди вони вели себе чемно, іноді лишали там пляшки та ламали двері. Тому у під᾽їзді встановили відеоспостереження, а на вхідних дверях – домофон. Кажуть, що після створення ОСББ у будинку стало набагато спокійніше. Напевно, не для всіх сторона опозиції уже готує позов до суду.