Журналістський експеримент: з Черкас до Буцького каньйону майже задарма

Журналісти телеканалу «Антена» вирішили провести журналістський експеримент: автостопом доїхати з Черкас до Буцького каньйону і назад. Перша машина, яку ми спіймали, підкинула нас до села Ризиного, що в 16 км від села Буки. Виявилось, що на цій ділянці дороги рух автотранспорту не дуже жвавий, тому нам довелося йти пішки більше 5-ти км, поки нас не підібрав черговий автомобіль.

Приїхавши на каньйон, в першу чергу звертаєш увагу на нетипову природу та рельєф, як для Черкаської області: стрімкий Гірський Тікич, круті скелі та багато каміння. На каньйоні безліч туристів та місцевих, які приходять позасмагати та покупатись в річці. У низовині, біля річки розташувалось кілька кемпінгів, тобто місць щоб розкласти намет – достатньо. Також місцеві мешканці пропонують туристам кімнату або ліжко-місце. Тут є і магазини та дрібні торгові точки, де можна придбати здобу, каву, чай.

Отже, Буцький каньйон – це ідеальне місце для сімейного відпочинку, для любителів екстриму та всіх поціновувачів гарних краєвидів.

Читайте також: Паспортний аншлаг: у Черкасах чергу в міграційну службу займають з 6-ї ранку.