Звільнений другий заступник директора КП «Дирекція парків» про конфлікт навколо будівництва на пляжі «Пушкінський»

29 червня секретар міськради та колишній куратор над діяльністю КП «Дирекція Парків» Олександр Радуцький разом з директором КП «Дирекція парків» Володимиром Стойко дали прес-конференцію щодо будівництва капітальної споруди на пляжі «Пушкінський». За їхніми словами, вони були здивовані побачити на тому місці конструкцію, яка поступово набуває ознак капітальної споруди. Тоді, у виникненні цієї конфліктної ситуації, вони звинуватили заступника міського голови Черкас Геннадія Шевченка та депутата міськради Олексія Мельника.

У відповідь на це Олексій Мельник розкритикував висловлювання Радуцького та Стойка та їхню діяльність як посадовців. За словами пана Мельника, дана конструкція, в першу чергу, має забезпечити комфортні умови для відпочивальників та обслуговуючого персоналу пляжу. Окрім цього депутат переконаний, що чиновники підняли ґвалт навколо пляжу задля того, щоб відвести увагу громадськості від будівництва «мільйонного» туалету у «Сквері Хіміків».

Читайте також: «Побачимо, чим займаються ці хлопці у міськраді», – заступник міського голови Черкас про «Дирекцію парків».