Черкаська продукція може з᾽явитися у китайських супермаркетах

Про це під час робочого візиту до Черкас повідомив президента клубу “Travelheart Enterprise Group” пан Ян Юньфень. Очільник області Юрій Ткаченко, в свою чергу, презентував іноземцям економічну привабливість регіону та запросив до співпраці.

На заході присутні представники кращих черкаських виробників. У рамках співпраці китайські інвестори зможуть детальніше ознайомитися з їхньою діяльністю. Гостей особливо зацікавило машинобудування, переробка сировини, агропромисловий комплекс та робота банківської системи. Група представлених у Черкасах компаній обслуговує китайський уряд, малих та середніх підприємців, здійснює соціалізацію, бренд маркетинг, медіа промоцію, інвестиційний консалтинг та надає послуги із сучасного сільського господарства. На Черкащині китайські інвестори вже звернули увагу на надзвичайно якісні та родючі землі.

На завершення офіційної частини зустрічі очільник області запросив представників іноземного бізнесу детальніше розглянути можливість розміщення майбутніх підприємств у новоствореному агропромисловому парку, а також відвідати інвестиційний форм. Насамкінець, українська та китайська сторони обмінялися традиційними національними подарунками.

Черкаси підписали угоду з китайцями.