Черкасець став жертвою чиновницького свавілля, що ставить під загрозу його майно

До нас звернувся мешканець Черкас, який стикнувся з неоднозначною, проте вже типовою для нас ситуацією, коли люди, маючи впливові зв’язки або користуючись службовим положенням, займаються протиправними діями або банально чинять свавілля. Так сталося із 46-річним Вадимом Баранцовим, який у червні 2013 року купив квартиру на другому поверсі будинку за адресою вул. Героїв Дніпра, 53, адже в його родині очікувалось поповнення. Однак пожити спокійно вдалося тільки півроку. Проблеми почалися нібито із затоплення приміщення, що знаходиться нижче його квартири.

Пан Баранцов у своєму виступі неспроста озвучив ім’я колишнього секретаря Смілянської міськради, а нині заступника голови Черкаської обласної державної адміністрації Ярослава Григоровича Березаня. Адже згідно висновку слідчого Придніпровського РВ за матеріалами перевірки з приводу виникнення конфлікту щодо затоплення було встановлено, що власником офісного приміщення, яке знаходиться у 4-ому під’їзді по вул. Г. Дніпра, 53 є громадянин Березань Ярослав Григорович, а його справами займається довірена особа Білера Олег Вікторович, який і повідомив Баранцову про нібито затоплення. Тож вже знаючи ім’я фактичного власника, можна тільки дивуватися абсурдності розгортання подальших подій.

Про невинуватість родини Баранцова та взагалі безпідставність позову тандему Білера-Березань розповів адвокат із цивільних справ Дмитро Ремша.

Вичерпавши всі відносно законні методи та усвідомивши, що на юридичному рівні зайшли у глухий кут, власники офісу вдалися до більш рішучих дій. Почуте може шокувати.

Родина Баранцових сподівається, що цей конфлікт перейде на публічну площину, що дасть можливість захистити себе, свої права та майно від свавілля місцевих «князьків».

У наступних матеріалах телеканалу «Антена» ми розповімо вам про статки родини Березанів та фактичні джерела їхніх прибутків.

Читайте також: Село на Черкащині кошмарять три міліцейські майори.

Один коментар до “Черкасець став жертвою чиновницького свавілля, що ставить під загрозу його майно”

  1. Якось я зіткнулася була по особистих питаннях з Березань, в той час як він був у складі Смілянської міської ради і певно дарма. Березань не тільки захватив Черкаси а й Смілу, ці жиди не платять податків і гребуть в свої кишені всі кошти міста. Розтавивши по Смілі торгові точки які оформлені на інших людей робить свою чорну бухгалтерію. Де така молода людина може чесною працею заробити стільки грошей?! Березань лапами своїх собак продав в центрі м. Сміла 4-х поверхове приміщення 100м2 за 320 тис. А його ринкова ціна 2 мільйони. Причепи і полу причепи віджимає у людей, які довгою працею заробили і купили їх за власні кошти. А міська рада мовчить і не приймає ніяких дій для припинення цього свавілля. Бо як Березань сказав так його собачки все і роблять. На крові Українців прийшов до влади, за які заслуги?! Для людей нічого не зробив і свої обіцянки як і інші владні керівники не виконав. Зараз жодні звернення до влади не мають сенсу і всі судові й інші перевірки закінчаться на користь Березаня. Державновладцям байдуже на думку і теперішній матеріальний стан людей. Та й займають державні керівні посади в АП, КМУ, ВРУ та на інших місцевих держпосадах бивші рекетири, бандити, та одна гниль. Корупція проти якої ми боримося сталася ще сильнішою ніж була.

Коментарі закриті.