Захарченко з Плотницьким створюють “Малоросію”. Психіатори занепокоєні

Що треба зробити, щоб надати незаконному статус законного? Відповідь на це питання знайшли «лідери» самопроголошених бандитських «республік» ДНР-ЛНР. Треба усього-на-всього створити ще одне незаконне утворення. Скажете – марення психічно хворого? Та ні, це найближчі плани керівників ДНР-ЛНР зі створення нової держави – Малоросії (Новоросії).

Наполеонівські марення «стратегів» у матеріалі «Про объединение ДНР и ЛНР» озвучує сайт «Русская Правда». Забувши про те, що території Донбасу – невід’ємна частина України, автор зазначає, що «Это крайне важно в плане дальнейшей борьбы за отрыв от Украины областей Юго-Востока».

Розуміючи, що насправді ДНР и ЛНР – незаконні, штучно створені шляхом політичної провокації утворення, журналіст підтверджує: «Даже после референдума, значительная часть ДНР и ЛНР, прибывает в виртуальном пространстве». Щира правда – ДНР и ЛНР існують насправді віртуально й жоден референдум не спасе місцеву «владу», адже все більша частина населення вже не підтримує самозванців.

Зрозуміло, що у створенні так званої «Малороссии» (Новороссии), зацікавлені хазяї нинішньої «влади» ДНР и ЛНР – путінський режим. Автор публікації пише про це прямо: «Заинтересована в этом Россия, которой проще общаться с единым центром, принимающим решения за Донецк и Луганск»

Пришелепуваті «мрійники» самопроголошених псевдореспублік вже навіть намагаються ділити владні «портфелі» неіснуючої держави, так «вероятным руководителем объединенной республики видится фигура Пушилина». Забувши народну мудрість: не кажи «гоп», поки не перескочиш, кремлівські посіпаки відчайдушно намагаються зробити хоч щось, щоб надати легітимності незаконно створеним «республікам» як у власного населення, так і у світової спільноти.

Не вдасться! Будь якій людині зрозуміло: Донбас – територія незалежної України й український народ захистить свої території від посягань політичних авантюристів та загарбників.