Лідер черкаського «Нацкорпусу» продемонстрував комплекс вправ для покращення фізичної форми

Очільник обласного осередку ПП «Національний корпус» Дмитро Кухарчук продемонстрував комплекс вправ для покращення загальної фізичної форми. В рамках тренувальної програми по кросфіту, Дмитро провів елементи вправ високоінтенсивного інтервального тренування. Загалом тренування з кросфіту – це комплекс вправ те елементів з різних видів спорту: важкої атлетики, пліометрики, пауерліфтингу, гімнастики, гирьового спорту, зарядки, стронґмену і так далі.

Кросфіт є програмою вправ на силу та витривалість, до складу якої входять переважно добірки аеробних вправ, зарядки та важкої атлетики. CrossFit, Inc. описує свою програму як «послідовно різноманітні функціональні рухи, виконані на високому рівні інтенсивності протягом різних часових проміжків та модальних доменів», та декларує за мету удосконалення фітнесу, який, в свою чергу, визначає як «робочий потенціал протягом різних часових проміжків та модальних доменів». Годинні заняття у філіях зазвичай містять розминку, сегмент розвитку навичок, денне високоінтенсивне тренування (workout of the day, або WOD) та період самостійних чи групових розтягувань. Результати кожного денного тренування часто оцінюють та/або додають до рейтингу для заохочення змагальної складової та відстеження індивідуального прогресу.

Кросфіт-зали використовують знаряддя з різних дисциплін, в тому числі штанги, гантелі, гімнастичні кільця, перекладини, скакалки, гирі, лікарські м’ячі, пліо-бокси, гребні тренажери та різноманітні мати.

Читайте також: Дмитро Кухарчук пропонує підписати електронну петицію і переобрати Черкаську міськраду