У Черкаській мерії заслухали підприємців, не обійшлося без скандалу

Представники малого та середнього бізнесу прийшли на запрошення міської влади обговорити розміщення тимчасових споруд. Як відомо, саме кіоски не одноразово ставали каменем спотикання між підприємцями та владою. Спільне рішення вирішили напрацювати разом. Насамперед начальник відділу реклами та дизайну міського середовища Андрій Поліщук назвав слабкі місця в концепції розміщення тимчасових споруд, окреслив позицію міської влади та закликав підприємців до конструктиву.

Підприємців найбільше турбує продовження дії договорів на існуючі тимчасові споруди та мораторій на їх розміщення.

Конструктив закінчився, коли підприємець Світлана Лисак сказала, що протягом каденції мера Бондаренка у Черкасах з᾽явилося 700 нових тимчасових споруд. Нібито таку інформацію вона прочитала у «Депутатському віснику», який вийшов за підтримки секретаря міськради Радуцького, колишнього «укропівця» Зорі та його прихильників. Інформацію різко заперечив заступник міського голови Геннадій Шевченко.

Геннадій Шевченко намагався покинути залу, та коли емоції вщухли, присутні продовжили роботу. Як з᾽ясувалося інформація, озвучена пані Лисак не відповідає дійсності. Наразі загальна кількість тимчасових споруд на території міста нараховує 724 одиниці.

Біля Центрального ринку щоночі «ростуть» МАФи.