У Черкасах зʼявилося «містечко знань»

1 вересня площа ТРЦ «Хрещатик-Сіті» перетворилась на імпровізовану школу. Діти виконували завдання з різних предметів та отримували за це не оцінки, а призи. Свято відбулося за підтримки міської організації ВО «Батьківщина» та депутата обласної ради Анатолія Бондаренка. Наступного разу для черкасців планують організувати «містечко професій».

– Черкаська «Батьківщина» створила містечко знань, де кожна дитина змогла знайти свою приналежність до конкретних предметів: математики, української мови, природознавства, фізики тощо. Своїми знаннями діти заробили дональди та обміняли їх на призи від наших спонсорів – кафе «Престо»,  ролердрому, «Країни свят» та інших, – розповів голова міського організації ВО «Батьківщина» Роман Діскант. – За таким же принципом ми плануємо зробити «містечко професій», де кожен зможе відчути своє покликання до того чи того роду занять.

У перший навчальний день дітлахам не дали сумувати веселі аніматори, талановиті виконавці та креативні організатори свята. Маленькі черкасці залюбки брали участь у квестах та конкурсах. Найактивніші отримали морозиво, шкільне приладдя та подарункові сертифікати на розваги.