Випробування холодом: мешканці черкаських багатоповерхівок сплять у кожухах при кімнатній температурі +10

Надворі  перші приморозки, два тижні тому у Черкасах офіційно стартував опалювальний сезон, а у квартирах черкащан по вул. Сергія Амброса досі «церковне» повітря.

Місцеві кажуть, що проблема з опаленням виникає щороку. Найбільше від цього страждають літні люди та малеча. Крихітці-Іванці лише місяць від народження, щоб зігріти, мама кутає її ковдрами та вмикає електроприлади для підігріву повітря. Така ж ситуація у багатодітної мами Алли, її наймолодшій дитині лише 10 місяців.

Аналогічна проблема і в двоповерховому гуртожитку за адресою: вул. С. Амброса, 98. Мешканці показують місце, де щороку тепловики ремонтують мережу. Відповідні служби перекладають відповідальність один на одного і від цього страждають мешканці.

Кореспондентам «Антени» вдалося зв᾽язатися з Черкаською ТЕЦ і дізнатися, чому у домівках черкащан досі холодно. У міськвиконкомі обіцяють зігріти черкащан вже до кінця тижня. Таку інформацію нашим кореспондентам надали у департаменті ЖКК. А поки триває бюрократична тяганина – черкащани мерзнуть у власних квартирах і лише мріють про тепло.

Соціальна напруга росте: мешканці черкаської багатоповерхівки мерзнуть через борги попередників.