На дамбі через Дніпро завершено влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття

На дамбі через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 12+300 – км 23+062 на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядною організацією ТОВ «Трансстроймеханізація», яка виконує її поточний середній ремонт, завершено роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття.

Підрядною організацією повністю закінчено роботи із влаштування вирівнюючого та верхнього шару асфальтобетонного покриття на понад 100 тис. кв. м автодороги. Нині завершуються роботи із влаштування нового металевого оцинкованого бар’єрного огородження типу «Євроформат». По завершенню цих робіт розпочнеться нанесення дорожньої розмітки.

Також 1 листопада розпочалися роботи із фрезерування старого асфальтобетонного покриття на ділянці дамби км 24+236 – км 25+440 від межі Черкас до мосту. На цій ділянці автодороги розпочато демонтаж старого бар’єрного огородження та демонтаж прикромочних лотків. Окрім того, на цій ділянці дамби також буде відновлено існуюче асфальтобетонне покриття, а ширина проїжджої частин збільшиться в середньому на 2 метри. До кінця листопада будуть виконані роботи із поточного середнього ремонту на обох ділянках дамби, але можливі затримки у зв’язку із погодними умовами.

Прес-служба САД у Черкаській області