Заступник голови ОДА подав до суду на черкаську родину

Заступник голови ОДА вчергове подав до суду на черкаську родину. Конфлікт між посадовцем Ярославом Березанем та Вадимом Баранцовим триває не перший місяць. Черкащанину не пощастило придбати квартиру над комерційною нерухомістю держслужбовця.

Спочатку пан Березань намагався стягнути гроші начебто за затоплення офісного приміщення і навіть протиправно арештовував майно громадянина. Нині позивач уникає проведення експертиз, які б довели непричетність громадянина до збитків, яких начебто зазнав заступник голови ОДА. Тим часом тривають судові справи.

Переслідування родини триває, після оприлюднення конфлікту мешканці квартири потерпали від жахливого смороду внаслідок труїння невідомою речовиною через отвір у підлозі. Зараз у помешканні, де проживає подружжя і малолітня дитина, час від часу вимикають водопостачання. Паралельно декілька разів на тиждень призначаються судові засідання. Попри все, родина налаштована рішуче, надсилає заяви до правоохоронців та вже готова оприлюднити інформацію, що свідчить про корупційні дії збоку посадовця черкаської ОДА Ярослава Березаня.

Судовий позов та дірка у підлозі: посадовець продовжує «тероризувати» черкаську родину.