В цей день, 15 листопада 2015 року відбувся другий тур виборів Черкаського міського голови, на яких перемогу отримав Анатолій Бондаренко

15 листопада 2015 року відбувся другий тур виборів Черкаського міського голови, на яких перемогу отримав Анатолій Бондаренко

У ці дні два роки тому завершилася одна з найскандальніших виборчих компаній, що відбувалася в Черкасах. 15 листопада 2015 року відбулося голосування другого туру виборів Черкаського міського голови. Впевнена перемога Бондаренка ознаменувала закінчення тривалої ери повного контролю над містом Черкаси командою Бродського-Одарича.

Напередодні голосування сталася знакова подія – в результаті сутички, що виникла в коридорі телестудії «Рось», між кандидатами на посаду міського голови Бондаренком і Одаричем останній отримав добрячого ляпаса, і наступного дня всі Черкаси обговорювали вчинок Бондаренка, який перетворив його на справжнього героя в очах містян, що втомилися від багаторічної окупації міста заїжджими рейдерами. Не виключено, що саме ця подія деморалізувала команду «вільних демократів» і мобілізувала людей на голосування саме за Бондаренка.

Ми повторюємо історичні сюжети телекомпанії «Антена-Плюс» без коментарів і нагадуємо черкащанам, що можуть змінюватися партії при владі, прізвища депутатів, секретарів і міських голів, а Черкаси залишаються.

«Антена». Знай правду!