Валентина КОВАЛЕНКО покинула «Батьківщину»

Днями очільниця обласної ради Валентина Коваленко заявила, що йтиме на вибори від партії «Черкащани», оскільки розчарувалася в «Батьківщині». Зокрема, жінка обурена поведінкою деяких депутатів від цієї політичної сили. Тож на останній президії обласної ради вирішила поставити крапку у стосунках з батьківщинівцями.

У блоці Юлії Тимошенко я з 2000 року, хоча не була членом партії «Батьківщина». Ця політична сила була досить потужною  мала велику підтримку серед українців, оскільки до її складу зайшло багато щирих патріотів. В останньому скликанні керівництво «Батьківщини» окупувала невелика група людей з часів Володимира Олійника, які не мають нічого спільного із загальнодержавними інтересами. З Анатолієм Бондаренком можна працювати, але на нього дуже сильний вплив мають ці люди. Так, я зробила свій вибір і назад не відступаю, – зазначила керівниця обласної ради Валентина Коваленко.

Керівник обласної організації «Батьківщини» Анатолій Бондаренко стримано прокоментував рішення голови облради. Зрештою, сказав, що поважає вибір жінки.

– Напевно, кожна людина вибирає. Якщо Валентині Михайлівні сьогодні комфортніше з колишніми регіоналами, то це її особисте право. Я не буду коментувати. Напевно, риба вибирає – де глибше, а людина – де краще. Можливо саме з цими людьми їй буде комфортніше будувати нову Черкащину. Це її особистий вибір і її особисте право. Я поважаю вибір кожної людини, – підсумував Анатолій Васильович.