Подарунок під ялинку: Черкаську міськраду буде розпущено

Про це повідомив міський голова Анатолій Бондаренко. Допрацювалися до ручки через саботаж виконавчого комітету, який не спромігся зібратися і розглянути проект бюджету на наступний рік. Дестабілізація суспільно-політичної та економічної ситуації у місті на руку опонентам команди міського голови – фракції БПП та особисто секретарю міськради Олександру Радуцькому. За його підтримки громадські активісти прийшли зривати надважливу бюджетну сесію. Вони заблокували трибуну і завадили конструктивній роботі.

За словами керівника ЧЕЛУАШу Олексія Мельника, комунальники працюють понаднормово та навіть у вихідні задля усунення проблем на міських автошляхах та тротуарах. Натомість громадські активісти не роблять нічого, окрім внесення неаргументованої критики.

У своєму виступі керівник патрульної поліції Черкас Олександр Кокоба зазначив, що цьогоріч якість ремонту черкаських доріг покращилась. До департаменту ЖКК направлено 131 припис про усунення недоліків.

Попри статистичні дані та аргументи, ще деякий час молодики поводилися зухвало, ображали та вступали у гарячі дискусії з представниками влади. Коли пристрасті трохи вгамувалися слово взяв міський голова.

Через блокування трибуни продовжити роботу депутати не змогли. Тому міський голова був змушений закрити сесію. У тому, що місто лишилося без бюджету Анатолій Бондаренко в першу чергу звинувачує БПП та їх прибічників.

Неприйняття бюджету до нового року свідчить про те, що у січні черкащани житимуть за 1/12 загального кошторису. Міський голова запевняє, що попри все забезпечить вчителів та лікарів заробітними платами. А поки Черкаси лишаються єдиним обласним центром в Україні, який досі не має бюджету на 2018 рік.

Анатолій Бондаренко про перевірку стану доріг міста, розпуск виконкому та міської ради.