В Золотоніському районі врятували хлопчика, що опинився в охопленому вогнем будинку

9 січня близько 11-ї години до Служби порятунку «101» Золотоніського району із села Піщане надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку. Стурбовані сусіди також повідомили, що у будинку знаходиться малолітній хлопчик.

У відповідності до плану залучення сил і засобів, до місця пожежі, крім чергового караулу 8-ї державної пожежно-рятувальної частини, було спрямовано волонтерів та пристосовану для пожежогасіння техніку СТОВ АФ “Маяк” із села Піщане.

Ще до прибуття на місце виклику пожежно-рятувального підрозділу 12-річного хлопчика, що перебував в охопленому вогнем будинку, було врятовано. Героями-рятувальниками виявилися односельці – Владислав Палій та Олександр Ісаєнко, які випадково опинилися на місці пожежі. Дізнавшись від сусідів про дитину, яка знаходиться у небезпеці, молоді чоловіки, не вагаючись, кинулися до будинку. Попри густий та їдким дим рятівники зуміли знайти та винести дитину у безпечне місце. Наразі життю та здоров’ю дитини ніщо не загрожує.

Як стало відомо, потерпілий хлопчик приїхав до бабусі на новорічні свята з Черкас.

Спільними зусиллями вогнеборців пожежу було локалізовано, а згодом повністю ліквідовано. Попередньо причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Дивіться також: В Умані під час пожежі в технічному пункті теплотраси врятовано чоловіка