У Черкасах суд обрав запобіжний захід підозрюваним у вбивстві водійки таксі

13 січня 2018 р. Придніпровський районний суд м. Черкаси розглянув клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваних у скоєнні умисного вбивства з корисливих мотивів і незаконному заволодінні транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя і здоров’я потерпілого.

Про це повідомляє прес-служба суду.

Під час судового розгляду вищевказаного клопотання суд встановив наявність ризику, передбаченого п. 1,2,5 ч. 1 ст. 177 КПК України.

У результаті обом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб – до 13 березня включно.

Нагадаємо, 8 січня 2018 року підозрювані за попередньою змовою з метою незаконного заволодіння транспортним засобом під приводом поїздки на таксі підійшли до автомобіля, яким керувала потерпіла.

Отримавши згоду водія, вони сіли в автомобіль і поїхали по місту. Надалі гр. С. кухонним ножем завдав потерпілій декілька ударів в область шиї, в результаті яких жінка померла.

Тіло потерпілої підозрювані залишили в лісовому масиві, а на автомобілі повернулися в місто і залишили його.

З повним текстом ухвал суду можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи: №711/290/18, 711/289/18.