Під час прогулянки Дніпром у Черкасах під кригу провалилися двоє молодиків

15 січня о 14:06 до оперативно-координаційного центру Управління надійшла інформація про двох хлопців, що провалилися під кригу на річці Дніпро, в районі розважально-оздоровчого комплексу “Бочка”.

Подія сталася за 150 метрів від берега. 

Зі слів випадкових свідків, двоє молодиків прямували по Дніпру вздовж берега, коли крига не витримала і вони обоє опинилися у воді. Рибалки, які були неподалік від місця події, по телефону «101» повідомили рятувальників, та водночас прийшли на допомогу потерпілим.

За викликом на місце події було направлено рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, водолазів з аварійно-рятувального загону спецпризначення, а також водолазів Черкаської міської комунальної аварійно-рятувальної служби.
Проте ще до появи на місці події співробітників ДСНС, рибалкам, які поповзом дісталися ополонки за допомогою гілок вдалось врятувати 17-річного хлопця. Його 16-річного товариша, який зник під водою, врятувати не вдалося. 

Тіло загиблого через сорок хвилин пошуків було піднято на поверхню рятувальниками 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та співробітниками міської комунальної аварійно-рятувальної служби.

Дивіться також: У Черкасах вода забрала життя юнака: рятувальники застерігають відпочивати відповідально. 

Один коментар до “Під час прогулянки Дніпром у Черкасах під кригу провалилися двоє молодиків”

Коментарі закриті.