Керівників СУБ можуть покарати за безвідповідальність

Фракція ВО «Батьківщина» в міській раді за підтримки 47 депутатів повторно звернулася до керівників міських СУБів із запитом на інформацію. Попередньо директори міських Служб утримання будинків спільно з департаментом ЖКК надали відписки. Тож керівник фракції Роман Діскант запропонував накласти дисциплінарну відповідальність на працівників, які не виконують свої обовʼязки.

– Я вчергове хочу підняти питання виконавчої дисципліни працівників міськвиконкому. Ми постійно даємо їм доручення, які потім не виконуються.

31 липня 2015 року я надав запит департаменту ЖКК для отримання звіту з нарахування оплати за послуги утримання будинків та прибудинкових територій, що здійснюють СУБ. Мені надали під копірку надруковані звіти, лише юристи різні. Інформацію надано без вихідних даних, без підписів директорів СУБів. Це не є документами. Мене «красиво» послали з поясненням, що я нібито втручаюсь в їхню діяльність. Я пропоную ввести дисциплінарне покарання за порушення дисципліни очільниками Служб утримання будинків, – зазначив Роман Володимирович.

Міський голова Сергій Одарич, в свою чергу, звернувся до відділу ради з проханням підготувати доручення заступнику міського голови Юрію Гончарову провести перевірку за цими фактами та запропонувати накладення дисциплінарної відповідальності.