1 лютого 2018 року Черкаси відвідає заступник Міністра юстиції Олена Сукманова

Зранку Олена Сукманова відвідає КЗ «Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради»  для урочистого вручення 250-тисячного свідоцтва про народження в рамках проекту Міністерства юстиції України з вручення перших документів новонароджених безпосередньо у медичних закладах та квітів породіллі.

Згодом у планах заступника міністра спілкування з керівництвом ЧНУ ім. Б. Хмельницького, під час якого очікується підписання Меморандуму про співпрацю, та зустріч зі студентською молоддю цього закладу у форматі відкритого діалогу.

Наприкінці візиту заступник міністра спільно з фахівцями Головного територіального управління юстиції у Черкаській області поспілкуються з місцевими засобами масової інформації щодо впровадження реформ та ініціатив Міністерства юстиції у Черкаській області і підіб*ють підсумки роботи за 2017 рік.

 

Разом із представниками міністерства розповідати про здобутки будуть:

– начальник Головного територіального управління юстиції у Черкаській області – Олександр Свіренюк;

– перший заступник начальник Головного територіального управління юстиції у Черкаській області – Євген Спєваков;

– заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Черкаській області – Нона Корж;

– заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальник Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Черкаській області – Ярослав Фатенко;

– директор Черкаської філії Державного підприємства «СЕТАМ» − Єгор Мацак.