Завдяки черкаським атовцям місто отримало бюджет-2018

Як відомо, під час минулого засідання 29 січня завдяки громадськості та учасникам АТО депутати не змогли покинути сесійну залу і таки прийняли бюджет на 2018 рік. Напередодні засідання учасники акції надіслали офіційного листа до міської ради про проведення мирної акції. Обіцянки виконали.

Воїни Черкас і надалі збираються контролювати політичну ситуацію у Черкаській міськради, чим показувати приклад громадам із інших міст. Кандидатури своїх побратимів атовці повторно подаватимуть до складу нового виконкому. Вони переконані, що депутати не підтримали їхні пропозиції через непідконтрольність криміналітету.

Атовці стверджують, що ніхто зі сторін не звертався до них з пропозицією налагодити діалог. Натомість бійці  закликають до співпраці небайдужих містян та представників громадських організацій.

Нині до Координаційної ради АТО на Черкащині входить 17 організацій, до них долучилися профспілки, ветерани та інші патріотичні сили. Громадськість закликає правоохоронців стояти на боці Закону і не піддаватися на провокації.

Дивіться також: З п᾽ятої спроби у Черкасах прийняли бюджет.