Сміляни вирішили об’єднати зусилля і виступити єдиним фронтом проти проблем

5 лютого сміляни вкотре вирішили об’єднати зусилля, аби виступити єдиним фронтом проти проблем. Увечері громадські активісти ініціювали чергову зустріч за круглим столом. Запросили депутатів, членів виконавчого комітету та посадовців різних рівнів. Прийшли усі, кому доля міста небайдужа.

Проте, на жаль, люди, котрі безпосередньо є відповідальними за порядок у місті, на зустріч не з’явилися. Та якщо секретар міськради прийшов через годину, то ні начальника управління житлово-комунального, ні його заступника, так і не було. Тож пояснювати ситуацію довелося Костянтину Синьогубу, котрий нині самотужки без заступників продовжує виконувати обов’язки міського голови.

Говорили довго. Народний депутат Сергій Рудик навіть пообіцяв викласти своє бачення виходу Сміли з кризи письмово. Та чи допоможе це. Адже пости смілян в соцмережах постфактум говорять самі за себе:

«Знов поспілкувались на тему «як багата проблем», але ж ніяких пропозицій не висунули і ніякого рішення не прийняли!». Тож суттєвих змін на краще, судячи з усього, найближчим часом чекати не варто.

Дивіться також: 28 смілян навчилися тонкощів «найсолодшої» професії – карамельника.