Смілянин влаштував перфоманс у Соснівському суді Черкас

Чоловік приніс до приміщення Соснівського суду вінок із соснових гілок з чорними стрічками.На траурних стрічках був напис “ Пам’ять чесним судам”. На його думку, голова Соснівського суду Алла Чечот прийняла несправедливе рішення. Після нетривалого “виступу” у вестибюлі суду, обурений чоловік залишив приміщення Будинку правосуддя

Дивіться також: Громадські активісти пікетували Апеляційний суд Черкаської області

Один коментар до “Смілянин влаштував перфоманс у Соснівському суді Черкас”

  1. По всій Україні щодня приймаються сотні замовних та проплачених рішень, які не просто дають переможцю лаври, а ще й псують незаконно засудженим життя та долі. Важливо додати , що рішеннями Судів Скасовуються будь-які рішення які вдалося прийняти завдяки титанічним зусиллям одиницям чесних держ. діячів, а також цими судами незаконно дескридитуються та знімаються насправді чесні діячі. То, з цього слідує висновок, що реальна влада – це не депутати, міські голови та інші виборні демократичним шляхом посадовці, а реальна влада- це СУДи які своїми рішеннями чи бездіяльністю або скасовують(те що для людей) або легалізують беззаконня потрібних осіб.
    Тому, на мою думку, для того хто хоче По ЛЮДСЬКІ жити, потрібно АТО розпочинати саме з кабінетів НЕ ЧЕСНИХ Судей, прокурорів, можновладців, та НЕ ЛЮДЕЙ які знищують нашу країну з середини своїми рішеннями чи кричущою бездіяльністю. А потім і Донецьк, і Крим захочуть до УКРАЇНИ ЛЮДЕЙ!
    А потім і вся Росія увійде в склад України, і РУСЬ ЗНОВУ СТАНЕ КИЇВСЬКОЮ!!!
    І лише ЛЮДИ повинні звільнити державні кабінети посадивши туди справді чесних ЛЮДЕЙ і це можливо зробити лише обєднавшись не для особисто мого захисту,в даному випадку, а для захисту ПРАВДИ та СПРАВЕДЛИВОСТІ в житті кожного свідомого громадянина(не продажного патріота) Тому ми повинні обєднуватись не навколо якоїсь особистості(яка сьогодні гарно обіцяє, а завтра забуде), а навколо ПРАВДИ І СПРАВЕДЛИВОСТІ!
    Всім успіхів і натхнення.в цій БОРОТЬБІ ЗА ЖИТТЯ!!!

Коментарі закриті.