У черкащанина просто неба вилучили боєприпаси

Постріл від РПГ-7, набої та капсули до набоїв вилучено у 47-річного жителя Черкас, які він носив із собою в рюкзаку по місту. Відкрито кримінальне провадження за статтею 263 КК України.

Під час патрулювання вулицями міста, працівники управління патрульної поліції Черкаської області помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. При поверхневому огляді, правоохоронці помітили, що у чоловіка в рюкзаку знаходиться зброя та боєприпаси. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Черкаського відділу поліції, які вилучили у нього постріл від РПГ-7, 146 набоїв калібру 7,62 та близько 300 капсулів до набоїв. Про походження вищевказаної зброї 47-річний раніше судимий чоловік пояснив, що знайшов на полігоні міста Черкаси та планував здати на металобрухт.

Вказані речові докази вилучено та направлено на проведення балістичної експертизи. За даним фактом слідчим відділенням Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Дивіться також: Черкащанин зберігав удома зброю, боєприпаси та наркотики.