Черкаська «Батьківщина» схвалила кандидатів у депутати до обласної ради

В ході обласної партійної конференції ВО «Батьківщина» делегати затвердили 60 кандидатів у депутати до обласної ради, 30 із них – жінки. Згідно із новим законодавством необхідно дотримуватись гендерної рівності при формуванні списку. Усіх кандидатів схвалили, тож батьківщинівці активізують роботу на усіх виборчих округах.

Обласна партійна конференція розпочалась із музичних привітань від вихованців вокальної студії «браво». Опісля делегатам презентували коротку історію обласної організації «Батьківщина».

На урочистості завітав і народний депутат, заступник голови партії Іван Кириленко. Він згадав недалекоглядні вчинки минулої та теперішньої влади, зокрема корумповані органи державного та місцевого самоврядування, завищені тарифи тощо та закликав до рішучих змін.

– Ми делегуємо у представницький орган черкащини найбільш гідних представників «Батьківщини». Щоб у нас і під час виборів і після виборів не булого того, що спостерігалось у попередні роки. Люди не витримували, але це завдавало відчутного удару по нашому іміджу. Досить зрад. Ми хочемо прийти до влади сильною командою. У зв᾽язку з новим законом склад Верховної Ради кардинально зміниться. Тому ми повинні працювати так, щоб потім продовжити роботу у Парламенті і зробити термінові зміни в країні, – зазначив Іван Кириленко.

Опісля делегати заслухали виступ голови обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолія Бондаренка.

– Перед формуванням списків ми відкрили ворота всім і, до нашої партії сьогодні прийшли нові люди, яким близька політика ВО «Батьківщина». Це і кіборги, які з першого до останнього дня боронили Донецький аеропорт. Це і лікарі, які не пішли у провладну партію, а обрали нас завдяки принципам побудови майбутньої політики у галузі медицини в тому числі. З нами до влади йдуть люди, які співпрацювали з «Батьківщиною» у непрості часи Революції Гідності, – зазначив керівник обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

Він також наголосив, що виключно всі кандидати у депутати до обласної ради були запропоновані громадою. Нині вони активізують роботу на своїх округах та готові змінювати на краще політичну, економічну, соціальну, культурну та інші важливі напрями розвитку Черкащини.