БОНДАРЕНКО йде у мери

На міській партійній конференції ВО «Батьківщина» 36 делегатів схвалили кандидата на посаду міського голови. Ним став голова обласної організації Анатолій Бондаренко. Також батьківщинівці схвалили кандидатів у депутати до міської ради.

Розпочав конференцію голова міської організації «Батьківщини» Роман Діскант. Насамперед, він запропонував обговорити кандидата на посаду міського голови. Напередодні на засіданні бюро партійці підтримали кандидатуру Анатолія Бондаренка.

– Ця людина здатна зробити місто Черкаси значно кращим, ніж воно є. У нас великий міський бюджет, який дозволяє зрівнятися з такими обласними центрами як Суми, Вінниця, Кіровоград, Луцьк, Тернопіль чи Івано-Франківськ. Разом ми перетворимо й Черкаси на місто європейського зразка, будемо вкладати в нього і душу і фінанси, залучати до співпраці як гостей, так і інвесторів, – наголосив керівник міської організації ВО «Батьківщина» Роман Діскант.

Претендент на мерівське крісло Анатолій Васильович коротко поінформував присутніх щодо пріоритетних напрямів роботи та програмних цілей.

– Я не думав: йти на посаду міського голови, чи не йти. Я зразу прийняв рішення і впевнений, що докладу максимум зусиль, щоб зробити з Черкас місто можливостей. Першочергово, необхідно залучити інвесторів, відродити потужність промислових підприємств. В країні сьогодні є багато проблем, але їх можна вирішити, починаючи з відродження місцевого самоврядування. Це дасть можливість впливати на центральну гілку влади. Моя програма, насамперед, включає співпрацю з громадою. У нас є багато округів і, я хочу, щоб міський бюджет був рівномірно по них розподілений. Ми повинні йти вперед, перемагати але, в першу чергу, служити громаді, – зазначив голова обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

Партійці одноголосно схвалили запропоновану кандидатуру. Опісля підтримали й кандидатів у депутати міськради. Серед них: військові, правозахисники, вчителі, тренери, лікарі, підприємці та ін. Очолює список головний батьківщинівець міста – Роман Діскант. Наразі всі учасники виборчих перегонів готові до активної роботи з покращення благоустрою міста Черкаси.