У Черкасах може впасти будинок: мешканці б᾽ють на сполох

Йдеться про багатоповерхівку по вул. Героїв Дніпра, 53. «Антена» вже транслювала серію репортажів щодо чиновницького свавілля заступника голови Черкаської ОДА Ярослава Березаня, який має причетність до офісних приміщень на першому поверсі будинку.

Якщо раніше за вказівкою посадовця страждали лише сусіди згори. Наразі під загрозою опинилися усі мешканці. Адже під час перепланування приміщень будівельники знесли несучі конструкції і моноліт дав тріщину.

За життя своїх дітей та онуків хвилюється Олександр Миколайович, будівельник за освітою. Каже, давно оббиває пороги різних установ та все дарма.

У тому що розгляд справи затягують мешканці вбачають корупційну складову, оскільки будівництво курує високопосадовець пан Березань. Ймовірно, через його вказівки ДАБІ не приймала звернення.

Тож мешканці були змушені скласти колективну заяву до міського голови Черкас з проханням навести лад в інспекції. Під прицілом камер документ зареєстрували у відділі звернень, найближчим часом його буде розглянуто.

Дивіться також: Черкаська родина захищається у судах від заступника голови ОДА.