На Черкащині горів гральний заклад. Одна особа загинула

11 травня о 04:08 до Служби порятунку «101» міста Золотоноша надійшло повідомлення про пожежу в 2-х поверховій будівлі грального закладу «Гранд Лото».

Загорання на першому поверсі будівлі на вулиці Шевченка виявили працівники, які побачили густий дим, що виходив з вікон та вхідних дверей будівлі. Ще до прибуття на місце події перших пожежних розрахунків вогонь швидко поширився на 2-й поверх будівлі, де знаходиться Золотоніська дитяча музична школа.

У відповідності до плану залучення сил та засобів, на місце події прибули рятувальники місцевої пожежно-рятувальної частини, відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення з міста Черкаси, а також добровольці ДП «Златодар». Спільними зусиллями вогнеборців o 05:45 пожежу вдалося локалізувати, а о 06:14 ліквідувати.

Під час проведення розвідки на місці пожежі бійці ДСНС виявили у задимленому приміщенні тіло загиблого відвідувача. Особа встановлюється. Ще дві особи – відвідувач та охоронець закладу були терміново госпіталізовано до лікарні. Загалом на момент пожежі в закладі перебувало 4 людей.

До ліквідації пожежі залучалися 5 одиниць спецтехніки та 25 чоловік особового складу.

У результаті пожежі вогнем знищено обладнання, та облаштування грального клубу на площі 70 кв.м. Також вогнем пожежі пошкоджено підлогу в 2-х приміщеннях музичної школи, підлогу сцени концертної зали.

Причина пожежі встановлюється. Наразі підраховуються збитки завдані вогнем. На місці пожежі працює дослідно-випробувальна лабораторія та мобільно – оперативна група Управління на чолі із заступником начальника Управління Олександром Горобцем.

Дивіться також: На Черкащині горіли острови.