Черкащанам призначатимуть субсидію по-новому

Ліміти буде зменшено, а соціальний статус громадян перевірятимуть прискіпливіше. Кому надаватимуть державну допомогу, а кому зась – дізнавалися кореспонденти «Антени».

У декларації слід вказувати усіх членів сім᾽ї, незалежно від їх місця проживання. Чоловіки та дружини, що проживають за різними адресами, повинні заново подавати декларації. Звернутися у громадську приймальню також необхідно орендарям та внутрішньо переміщеним особам.

Подати заяви і декларації необхідно працездатним, але непрацюючим громадянам. Обов᾽язково потрібно звернутися особам, у сім᾽ях яких відбулися зміни. Нині субсидія призначається на опалювальний та неопалювальний періоди. Постановою Кабміну встановлюються нормативи на тепло- та газопостачання.

Протягом опалювального періоду у місті Черкаси було нараховано близько 70 тис. субсидій. Наразі її кількість прогнозовано зменшиться. Робота у департаменті кипить. Лише у Придніпровському відділі щоденно обслуговують понад 700 осіб. Тож черкащан закликають з розумінням поставитися до фахівців, які працюють понаднормово.

Дивіться також: Субсидія чи пільги? – віднині треба обирати.