У Руській Поляні не помирилися перевізники

У Руській Поляні не помирилися перевізники. Приміським маршрутом № 162 курсує двоє конкурентів: ФОП Плохута та “Сервіс-Авто-2005″. Зранку 30 вересня місцеві жителі, перекрили рух автобусам нового законного перевізника «Сервіс-Авто-2005» з вимогою знизити тарифи та покращити якість обслуговування.

Після проведеного діалогу з представниками влади, що прибули на місце події, до 10 години 01 жовтня новий перевізник погодився прибрати свої автобуси з рейсу.

Наші журналісти поїхали слідом за перевізником ТОВ “Сервіс-Авто-2005” аби побачити реальні умови експлуатації та технічний стан транспортних засобів, що возять руськополянців. В автопарку нам вдалося поспілкуватися із заступником директора підприємства Вітою Клінт. Вона пояснила, чому черкащан має возити саме «Сервіс-Авто-2005» та показала відповідні рішення суду та діючий договір на обслуговування м-ту №162.

Як виявилося, цей перевізник  не збирається підвищувати тариф. Мовляв, такі чутки розповсюджують конкуренти. Загалом у користуванні «Сервіс-Авто-2005» наявні 90 автобусів, які обслуговує близько 100 працівників. Щодня на рейс виїжджає близько 50 транспортних засобів. Навіть є спеціальний автобус для перевезення людей з особливими потребами. Кожного ранку персонал проходить медобстеження, а транспортні одиниці – перевірку механіки.

Перевізник ТОВ «Сервіс-Авто-2005» запевняє, що  не буде підвищувати тариф, перевезення будуть здійснюватися регулярно згідно існуючого розкладу руху та пільгові категорії населення і школярі будуть перевозитися безкоштовно.