У Черкасах не відбулася «псевдосесія» міської ради

Депутатська меншість у складі фракцій «вільних демократів», БПП «Солідарність» та позафракційних зголосилися самостійно провести засідання 20 серпня, однак зібрати кворум так і не змогли. До зали прийшли лише 17 депутатів.

Попередньо міський голова Анатолій Бондаренко оголосив про проведення засідання 23 серпня. Опозиційні депутати, очевидно, хотіли продемонструвати свою самодостатність. Та спроба не вдалася.

Маніпулюючи великою кількістю нерозглянутих питань, неготовністю шкіл до реформи нової української школи та недофінансуванням ОСББ депутати Згіблов і Радуцький гнівалися на своїх колег перед об᾽єктивами телекамер. А міського голову ще й звинуватили у змові із суддею.

Крім цього Радуцький звинуватив міського голову у фальшуванні диплому про вищу освіту на назвав керівником ОЗГ. Звісно, без жодних доказів. Тож Анатолій Бондаренко може подавати заяву про наклеп та приниження ділової репутації. Тим паче під час виступу у залі були присутні працівники прокуратури.  Після перереєстрації кількість депутатів не збільшилась. Тож міські обранці мусили розійтися ні з чим.

Дивіться також: сесія Черкаської міськради перетворилась у з᾽ясування стосунків.