У Черкасах грабіжних ховався від поліції між колесами вагону

У Черкасах патрульна поліція впродовж 15 хвилин затримала, ймовірного підозрюваного у пограбуванні жінки. Про зухвалий грабіж в поліцію повідомив свідок, який наздоганяв нападника.
Подія трапилась 7 вересня, близько 13:15 за часом. Жінка зайшла до під’їзду власного будинку по вулиці Смілянській і за мить стала жертвою нападника.
Крики потерпілої почув молодий чоловік, який був вдома і вибіг на допомогу. Тоді, нападник штовхнув пенсіонерку, силою відібрав гаманець і почав втікати.
За ним навздогін кинувся свідок й тим часом, детально описуючи втікача та напрямок, координував телефоном екіпаж патрульних.
На повідомлення про грабіж також зреагували працівники державної охорони тож, коли невідомий чоловік забіг на територію залізничного вокзалу – її почали “прочісувати” спільними зусиллями.
Правоохоронці спрацювали оперативно – через 15 хвилин ймовірний підозрюваний був затриманий.
Він сховався між колесами старого вагону, там його виявила патрульна й покликала на допомогу колег, які в цей час займалися пошуками.
Відомо, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.
Зараз цією справою займаються слідчі, а ми, виносимо вдячність правосвідомому черкащанину за його допомогу патрульній поліції і небайдужу позицію у виявленні злочинця.

Дивіться також: У Черкасах на гарячому затримали грабіжника.