Непідозрюваного мера Черкас викликають на допит в обласну прокуратуру

Клопотання міському голові прокурори вирішили вручити у п᾽ятницю по завершенню робочого дня. Спочатку вони хотіли перервати офіційну зустріч мера із Міністром охорони здоров᾽я Уляною Супрун, а потім відмовлялися публічно вручити документ.

Прокурори намагалися викликати Анатолія Бондаренка на допит без вручення повідомлення про підозру. Отож адвокат міського голови заперечив діям правоохоронців посилаючись на законодавство.

Прокурори намагалися виправдатися, мовляв, діють за законом, оскільки вручили підозру автівці міського голови. Що, очевидно, не відповідає законодавчим нормам.

Крім цього представники депутатського корпусу знайшли у справі невідповідності, що може бути ознакою некомпетентності правоохоронців або ж прикметою політичного замовлення.

Зрештою, міський голова відмовився підписувати клопотання зі зрозумілих причин і погодився прибути до обласної прокуратури у понеділок 8 жовтня аби у законний спосіб отримати підозру у створенні штучних перешкод у роботі депутатів Черкаської міськради.

Дивіться також: Міський голова Черкас не отримав підозру від прокурора.