Молодіжна збірна поступилася Ісландії у Черкасах

Впʼяте на Центральному стадіоні відбувся міжнародний матч, цього разу між молодіжними збірними України та Ісландії. Гравці національної збірної вдома поступилися гостям з рахунком 1:0. Наступний матч українські спортсмени зіграють у Франції.

Підтримати молодіжну збірну прийшли тисячі вболівальників. Серед поважних гостей – представники місцевої влади, кандидати в депутати та політики. Не пройшов повз і очільник міського осередку ВО «Батьківщина» Роман Діскант.

– Моє дитинство пройшло неподалік Центрального стадіону, тому змалку звик до спорту. Нині я великий любитель футболу та активний вболівальник. Навіть їздив підтримувати наших футболістів з «Динамо» та «Шахтаря» за кордон. Також постійно слідкую за національною збірною, часто відвідую матчі «Черкаського Дніпра». Генеральний директор цього футбольного клубу Володимир Лашкул розвиває місцевий футбол і, мені це дуже імпонує. Я чув, що він пропонує заснувати футбольну академію, ми як депутати будемо активно підтримувати цей проект щодо виділення землі та наповнення організації спортсменами. Вірю, що це буде потужним поштовхом для розвитку футболу на Черкащині, – говорить голова міської організації ВО «Батьківщина» Роман Діскант.

Попри невтішний результат головний тренер української молодіжки Сергій Ковалець задоволений грою підопічних. Роботу над помилками обіцяє провести під час наступних тренувань напередодні гри на виїзді.