У Черкасах під час пожежі врятували людину, інша особа загинула

24 листопада о 08:19 до оперативно – координаційного центру Управління надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по провулку Андрія Яковлєва.

За викликом на місце події оперативно прибули чергові караули 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління. Увійшовши до задимленого будинку в апаратах захисту органів дихання, бійці ДСНС вивели на свіже повітря 84-річну господарку, де її оглянули лікарі.

Водночас, під час проведення розвідки в одній із кімнат будинку вогнеборці виявили бездиханне тіло чоловіка. Загиблим виявився  60 – річний син господарки.

Спільними зусиллями рятувальників пожежу о 09:20 вдалося локалізувати, а о 10:30  повністю ліквідувати. До гасіння залучалися 3 одиниці спецтехніки та 8 чоловік особового складу.

У результаті пожежі вогнем знищено холодильник та диван, а також перекриття та покрівлю на загальній площі на площі 10 м.кв. За попередніми даними, причиною пожежі стала необережність під час паління загиблого.

Дивіться також: У Черкасах згоріла автівка «батьківщинівця».