У Черкасах затримали банківського грабіжника

Черкаські правоохоронці затримали чоловіка, який вчинив розбійний напад на одне з відділень фінансового закладу Черкас. Ним виявився раніше судимий житель Луцька. Його затримали згідно статті 208 КПК України, відкрито кримінальне провадження.

Близько шостої години вечора до чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на одне із відділень фінансового закладу в місті Черкаси. За викликом негайно виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці з’ясували, що в приміщення зайшов невідомий чоловік, приховуючи обличчя із погрозою застосування зброї, заволодів коштами в сумі понад 20 тисяч гривень та зник в невідомому напрямку.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили підозрювану особу. Ним виявився раніше судимий 35-річний житель міста Луцьк, Волинської області. Поліцейські відшукали його вранці на одній із вулиць міста та затримали. В Черкасах чоловік проживав тимчасово, мешкав у товариша, з який познайомився рік тому. З місця його проживання правоохоронці вилучили пістолет, сумку та одяг, в якому було вчинено кримінальне правопорушення.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України  та обрано міру запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Дивіться також: У Черкаському слідчому ізоляторі показали життя за ґратами.