Молодята одружились та отримали 1000-не свідоцтво у рамках проекту “Шлюб за добу”

Сьогодні, завдяки проекту «Шлюб за добу», свої серця поєднала закохана пара – Олег Лопушенко та Марія Грищенко.

Із нагоди одруження пари привітати молодят завітали начальник ГТУЮ у Черкаській області Олександр Свіренюк та його заступник з питань державної реєстрації – Нона Корж. За словами Олександра Свіренюка, послуга користується популярністю у нашому місті. «Шлюб за добу» – це швидко і зручно» – додає начальник Черкаської юстиції.

«Наразі у Черкасах за пришвидшеною процедурою побралися понад 700 пар, загалом же на Черкащині сьогодні маємо 1000-ну пару», – прокоментував очільник Черкаської юстиції Олександр Свіренюк.

Відповідно молодята отримали тисячне свідоцтво в рамках проекту «Шлюб за добу» у Черкаській області.

Нагадуємо, пілотний проект «Шлюб за добу» стартував ще у квітні 2017 року.  Якщо Ви бажаєте зареєструвати свій шлюб, не чекаючи місячного терміну, за обраними місцем та у визначені терміни, звертайтеся до організатора державної реєстрації шлюбу у Черкасах – КП «Центральний стадіон» (код ЄДРПОУ: 22805342). Місцезнаходження:  м.Черкаси, вул. Смілянська, 78.   Телефон: (0472) 37-14-68, 45-21-93. Послугою також можна скористатися у містах Смілі, Каневі, Умані та с. Білозір’я Черкаського району.