Дорога на в’їзді у Смілу біля бази Шапіровського лишається непроїзною

Дорога на в’їзді у Смілу біля бази Шапіровського тривалий час є непроїзною. Її ремонту влітку в ультимативній формі вимагали активісти. Чисельні звернення з проханням негайно розпочати ремонт цієї ділянки дороги спрямовували керівникам міста. Проте відповідь була єдина – коштів на ремонт у міському бюджеті немає. Чекали на допомогу з держбюджету. Та марно. Як виявилося, не передбачили фінансування на ремонт цієї ділянки вулиці Соборної і у цьому році.

Коштом місцевого бюджету, зазначили посадовці, зможуть виконати лише поточний ремонт цієї частини дороги. Проте проектом передбачено проведення капітального ремонту вулиці Соборної. Вартість цих робіт відповідно до проекту становить більше 19 мільйонів гривень.

Тож яка доля чекає дорогу на в’їзді у Смілу біля бази Шапіровського і чи вдасться її відремонтувати власним коштом без допомоги держави та області, враховуючи що місто взяло зобов’язання сплатити мільйонні борги товариства «Сміла Енергоінвест» за спожитий газ? Ці питання поки що залишаються риторичними, а дорога – непроїзною.